Гуми - всесезонни гума за леки търговски превозни средства

Гуми - всесезонни гума за леки търговски превозни средства

Бриджстоун СЕЗОН DURAVIS ALL е проектиран да осигури високо ниво на безопасност и сигурност при всякакви метеорологични условия през цялата година. Оборудван е с етикет на гумите A на ЕС в областта на сцепление с мокра настилка и може да се използва 365 дни в годината със символа на снежинка (3PMSF) и маркировката M + S.

Със своите подсилени странични стени, гумата е особено издръжлива - здравата конструкция и отличните свойства на износване спомагат за намаляване на общите разходи за автомобилния парк.

Bridgestone, водещата световна компания в производството на гуми и каучук, обяви пускането на първата си целогодишна гума за леки търговски превозни средства с DURAVIS ALL SEASON. Със своята здрава и издръжлива конструкция, той предлага отлична устойчивост на износване и дълъг експлоатационен живот. В допълнение, DURAVIS ALL SEASON с етикета на гумите A на ЕС в областта на сцеплението на мокра настилка и маркировката 3 PMSF осигурява най-добрите стойности в своя клас, така че да можете да стигнете до вашата дестинация по-безопасно и удобно през цялата година при всякакви метеорологични условия.

Отлично представяне без значение по кое време на годината

Новият Bridgestone DURAVIS ALL SEASON е разработен за малки и големи автопаркове, както и за частни собственици на микробуси. Това позволява на фирмите да максимизират своята бизнес ефективност и да останат под контрол през цялата година със същите гуми.

Благодарение на отличния етикет на ЕС за гуми A в зоната на сцепление с мокра настилка, флотите имат възможност да използват DURAVIS ALL SEASON дори при неблагоприятни метеорологични условия. Това се постига чрез големи канали на протектора в рамото на гумата, които допринасят за подобрено оттичане на водата. Оптимизираната конструкция на трупа също осигурява по-идеално разпределение на контактното налягане. Последното също подобрява работата на гумата при сняг и нейното поведение при износване.

Благодарение на маркировката 3 Peak Mountain Snow Flake (3PMSF) и калта + сняг (M + S), DURAVIS ALL SEASON може да се използва 365 дни в годината. Това постига благодарение на комбинацията от сместа на протектора, V-образен дизайн на профила за по-добро сцепление на сняг и оптимизираната конструкция на каркаса. Изключителното представяне на новата всесезонна гума при мокри и заснежени условия е благодарение и на новата технология за наноселективни смеси от Bridgestone, която позволява по-добра дисперсия на силициев диоксид в съединението NanoPro-tech ™.

По-дълго по пътя

С нарастването на електронната търговия, търсенето на доставки от „последната миля“ и натискът от регламентите на ЕС за икономия на гориво днес флотите са изправени пред много предизвикателства. DURAVIS ALL SEASON трябва да ви помогне да намалите общите си оперативни разходи чрез целогодишна употреба и дълготрайност.
Здравата гума е снабдена със защитно ребро на страничната стена, което я предпазва от удари по бордюра. Това не само помага за намаляване на повредата на гумите и разходите за ремонт, но също така намалява престоя на автомобила. Благодарение на по-високата си здравина, DURAVIS ALL SEASON предлага отлична устойчивост на износване. За допълнително намаляване на експлоатационните разходи новата лекотоварна гума на Bridgestone използва оптимизирана конструкция и дизайн на кухината за подобрено съпротивление при търкаляне. В резултат на това повечето размери на гумата имат етикет C на ЕС в областта на горивната ефективност.


Споделете статията
Автор: Иван Иванов
Източник: АВТОНЕТ БГ
Сайт: avtonet.bg